2015/03/02

KITCHEN CHRONICLES - ZABPALACSINTA

          Mostanában megnövekedett a kitchen chronicles témájú bejegyzések száma a blogon, remélem nem bánjátok? A clean eating ismét szerves részeit képezi az életemnek, szinte mindennap tanulok valami új praktikát, új recepteket fedezek fel, így nem ígérem, hogy ezentúl kevesebb hasonló jellegű írás lesz. A múltkori protein palacsinta sikerén felbuzdulva úgy döntöttem kísérletezgetek egy kicsit zabliszttel is, hátha sikerül összehajtható állagút kotyvasztani, mivel a proteines változat inkább az amerikai palacsintára hajazott, tehát nem lehet összehajtogatni. Az receptet barátnőm találta a nosalty oldalán, ajánlom, hogy a vizet a legvégén adagoljátok- folyamatosan (sajnos az én tésztám túl híg lett, így jött egy 10 perces szenvedés, mire kikísérleteztük, hogy mit is adhatnánk még hozzá, hogy süthető legyen..). 
            A töltelék összetevőjén is változtattam egy kicsit -vaníliás fehérjepor hiányában- a túrót pár szem mazsolával, citromreszelékkel és szőlőcukorral édesítettem.




7 megjegyzés: